Jubileumskonsert Skongenes fyr

Voksne, Barn, Ungdom
Arrangement, Konsert, Mnt
Midtre Nordfjord Turlag, Ytre Nordfjord Turlag

Det blir intimkonsert med Jørn Moen og Hege Støylen Alme på Skongenes fyr!

Vi tar turen til kysten og får fine opplevingar: tur til fyret, Helge Johnsen fortel om fyret og livet der, og vi avsluttar med konsert.

Gåturen ut til fyret tar i underkant av ein og ein halv time. Stien er godt merka, så det er enkelt å finne Skongenes fyr. Turbeskrivelse og kart finn du på ut.no: https://www.ut.no/tur/2.16464/

Ta med godt med kle, noko å sitje på og godt humør. Konserten er ute.

Kanskje vi får høyre "Berg og båre" og "Har du fyr"?

Det blir salg av kaffi og knøys.

Jubileumskonserten kan bli avlyst om det blir veldig dårleg ver.

Hugs å melde deg på enten du er medlem, eller ikkje. Det er avgrensa med billettar, så ver rask!

Konserten er gratis for medlemmar, dei som ikkje er medlemmar og er over 18 år betalar kr 100. Du kan vippse til 103670, eller betale når du er på Skongenes. (vent til søndag med betaling, i tilfelle konserten blir avlyst)

Skongenes er ei turistforeiningshytte, men denne helga er der fullt inne. Ta med deg telt el. om du har lyst å overnatte ved havet.

På Skongenes Fyr si facebookside står det litt om parkering og merking:

"Praktisk info vedr konserten på søndag.

Vi forventer endel biler under arrangementet. Vi har følgende plasser å parkere: ved stistart, her kan man også bruke busslomme, område rundt garasje rett før stistart, dette er godkjent av grunneiger. Det vil bli skiltet til parkering i ett steintak ca 150 meter fra stistart, følg skilting. Det vil også være mulig å parkere oppe ved steintak rett før avkjøring til Vågsøy Kommune sin miljøstasjon. Fra steintaket vil det bli merket sti til fyret, følg røde merkepinner. Man vil etter en liten stund komme inn på den vanlige stien ut til fyret. Vis hensyn og parker fornuftig."

Velkomne til konsert :-)

Jubileumskonsert Skongenes fyr

Det blir intimkonsert med Jørn Moen og Hege Støylen Alme på Skongenes fyr! Vi tar turen til kysten og får fine opplevingar: tur til fyret, Helge Johnsen fortel om fyret ...

Turledere:

• Tor Magne Gangsøy