Dagsturhytta
Dagsturhytta Foto: Tom Kruse

Fellestur til dagsturhytta på Naustdalskamben, Eid

Avgang fra Reset. Flott gjeng i fint driv, både små og store
Avgang fra Reset. Flott gjeng i fint driv, både små og store Foto: Lise Grønbukt

17 barn og 13 Vaksne tok turen til Dagsturhytta denne flotte turdagen

Foto: Lise Grønbukt

Det var en flott og sprek gjeng som møttes på parkeringen på Reset. Her ble alle møtt av Elin Ekorn som glad og fornøyd delte ut ekstra energipåfyll i form av sjokolade til alle små og store før turen opp til dagsturhytta. Tempoet var ikke noe å si på! De små sprang stort sett i forveien og de var stort sett ikke råd å stoppe før vi kom til topps. Turboreven hang på han også ! 

Ved hytta var det utdeling av medaljer til alle barn samt flotte luer fra Sparebanken Sogn og fjordane og Kongleriket. Alle fikk også en brosjyre med oversikt over alle dagsturhytter i fylket som de kan få stemplet når de besøker dem. De som hadde med turbokortet sitt fikk også stemplet dette og skrevet seg inn i turboka. 3 heldige barn ble trukket ut som vinnere av flotte premier. Disse tre var alle tilstede under trekningen og har fått utdelt gevinstene. Premiene og Arrangementet var sponset av Sparebanken Sogn og Fjordane på denne dagen hvor sju andre dagsturhytter i fylket skulle ha en offisiell åpning. 

Selv om det godt kunne vært noe høyere junitemperatur, ble det en flott tur, med oppholdsvær og de som var lengst ved hytta kunne faktisk også se antydning til sola gjennom skylaget. Tusen takk til alle for en strålende flott tur!

En glad og fornøyd gjeng på vei ned fra toppen
En glad og fornøyd gjeng på vei ned fra toppen Foto: Tom Kruse

Skrevet av Lise Grønbukt 2. juni 2019