Barnas Turlag Eid

Godt nytt tur år ønskast frå styret i Barnas Turlag🏞️

Vi gleda oss til eit år fyllt med turglede og vi pangstartar det den 7 Februar med "Kom deg ut" dag på Tua følg med på arrangemanget for meir informasjon.

Turbotrimkortet med mangen nye turar og nokre klassikara er i trykken og blir levert ut frå og med "Kom deg ut" dagen😊

...

Hilsen styret.
Ida Malen, Tom, Trond,Oda, Monika og Jan Frode (Leiar)


Om oss

Barnas Turlag Eid har som mål å få med flest mogleg born og vaksne ut på tur i lag slik at dei kan oppleve gleda ved å drive friluftsliv og bli glad i naturen. 

Vi arrangerer fellsturar gjennom heile året. Desse har låg terskel og passar godt for barnefamiliar. Turane og dei to Kom deg ut-dagane vert arrangert på ulike plassar i Eid kommune. 

Ein treng ikkje vere medlem i Barnas Turlag for å delta på aktivitetene våre, men vi set sjølvsagt pris på fleire medlemmer!

Link til medlemskap

https://www.dnt.no/medlem/

Styret 2021

Monika Solheim .Oda Tørset, Trond Bjørkedal Øvregård, Tom Kruse, Ida Malen Sørensen, og Jan Frode Kleppe Haavik (leiar).

Kontakt oss

Facebook:

 https://www.facebook.com/bteid/ 

Lik sida vår! Send ei melding om du har spørsmål.

Mob.: 95 55 35 36 ( Jan Frode )

Hei ! Vi vil i tiden fremover legge ut postene på turbotrimmen og publisere løypene etter som de blir merket. Vi merker løypene med Turboreven treklossene og ved løypeslutt så setter vi opp en plakat med hilsen fra Turboreven og ett symbol man kan tegne på kortet . Husk å ta med Penn/tusj på tur. God Tur ! :)

Kano til fri bruk

Barnas Turlag Eid eig ein kano med to årer som ligg ved Villevatnet (ca. 2 km å gå frå Tua/Stigedalen). Denne er til fri bruk for barnefamiliar. Hugs å ta med redningsvestar. Forlate kanoen slik du fann den då du kom! Her er turen på UT.no https://www.ut.no/tur/2.20138/

Kano til fri bruk i Villevatnet.
Kano til fri bruk i Villevatnet.

I denne tiden er familie turer i naturen ett godt avbrekk fra inne isolasjon.   
Naturen er stor og man kan ofte fint være på tur uten å møte på  store folkemengder, og en fin aktivitet for å holde kroppen i form.​​​​​​​​​​​​​​

Turar og aktiviteter

Ingen kommende aktiviteter.

Turboreven ved Villevatnet.
Turboreven ved Villevatnet.

Utlån av utstyr for medlemmar i MNT

Midtre Nordfjord Turlag har diverse turutstyr til utlån. Du kan m.a. låne truger, Via Ferrata-slynger, kajakk m.m. Sjå https://mnt.dnt.no/utstyrutlaan/